Referenser

”Det känns mycket tryggt att lägga ut uppdrag på Niclas; jobbet blir välgjort och levereras i tid – och om något skulle strula så säger han till direkt. Skönt med spontana statusmeddelanden kring ’krångliga’ artiklar också! Dessutom har det inte varit några som helst problem när hans uppdrag har tvingats ändras med kort varsel, allt har ändå genomförts med fullt engagemang.”

Peter Wiklund

fd frilansredaktör TUI Travel

”Engagemang, smidighet och lyhördhet – det kännetecknar samarbetet med Niclas. I snart två år har vi anlitat Niclas i kontinuerliga uppdrag av redaktionell karaktär. Han har alltid hållit vad han lovat och varit noggrann och engagerad i sitt förhållningssätt. Att han dessutom är en kille man gärna pratar mer än bara jobb med är nog så viktigt i ett samarbete! Jag kan varmt rekommendera Niclas som samarbetspartner vad gäller redaktionella texter.”

Andreas Ramlöv

vd Total Media & Reklam

”Niclas producerar en hel del texter åt Roxx och är mycket pålitlig. Det är aldrig några bekymmer med tider och deadlines - och han har lätt för att tolka våra kunder vilket underlättar för alla i slutändan. Stort engagemang och idérikedom gör det enkelt att arbeta tillsammans.”

Daniel Abenius

vice vd Roxx Communication Group

”Niclas har skrivit för Husvagn & Camping i olika genrer, såväl kåserande som i reportageform. Han har flyt i skrivandet, och anpassar på ett fint sätt språket efter ämnet. Dessutom är han en skicklig fotograf, vilket är mycket bra för en beställande redaktörs nerver. Det är aldrig krångel kring beställningar eller deadlines – raka besked och punktliga leveranser, så ska en slipsten dras! Jag är väldigt tacksam över att ha Niclas som medarbetare.”

Ulla Carle

fd chefredaktör Husvagn & Camping

”Niclas har fungerat utmärkt som frilansskribent för tidningen Bike. Han är påhittig och kommer ofta med förslag på intressanta artiklar. Till Bike har han levererat åtskilliga välskrivna texter som spänner från personporträtt till resereportage. Jag kan absolut rekommendera Niclas men ge honom inte för mycket jobb, han måste hinna med våra uppdrag också.”

Tobias Petersson

fd chefredaktör Bike

”Niclas är enkel och rolig att arbeta med och han levererar alltid välskrivna texter i tid. Han är bra på att hitta vinklar på jobben han utför och kommer ofta med egna förslag. I vår tidning skriver han artiklar om teknik, personporträtt och resor och lyckas varje gång hitta det där lilla extra som ger positiv respons från våra läsare. Eventuella ändringar eller synpunkter på texten korrigerar han snabbt och utan tjafs.”

Maria Andersson

Redaktionschef Husbil & Husvagn

”Niclas har skrivit för mig både i Härliga Hund och i Driva Eget; vitt skilda ämnen som han tagit sig an med samma engagemang. Han behärskar både det traditionella reportaget och det lite mer personligt hållna på ett bra sätt. Det är ett härligt flyt i hans texter och det är som redaktör tryggt att veta att det är välformulerade artiklar på ingång.”

Yasemin Bayramoglu

Chefredaktör Driva Eget

”Niclas är en frilansskribent som inte bara är noggrann med sina ord och stavelser utan också i pliktkänslan att leverera i tid. På Sportguidens redaktion har han gjort sig känd som en kreativ idéspruta, en person som pitchar trender, intressanta fenomen och spännande personligheter i vardagen. Slutresultatet är alltid tillfredsställande – både för oss och för våra läsare.”

Henrik Lenngren

fd chefredaktör Sportguiden

”Niclas är en riktig idéspruta som tänker redaktionellt brett och djupt. Ett antal bra pitchar fick oss att boka ett antal jobb med Niclas, och han levererade verkligen vad vi hade kommit överens om – i omfång, innehåll och tid. Jag uppfattar honom som en språkligt driven skribent, kunnig, envis och övertygande.”

Stefan Larsén

Redaktionschef Runner´s World

”Niclas tar sig an varje skrivuppdrag med största allvar och hans texter är mycket välskrivna. Att han dessutom är en trevlig person att samarbeta med gör honom till en väldigt uppskattad skribent på redaktionen.”

Maria Orrung

fd chefredaktör Allt om Hobby